Een goede eerst indruk?

Die maak je natuurlijk online! Een virtuele tour laat klanten zien wat je in huis hebt, letterlijk. Met een 360˚ virtuele tour bezoeken klanten en prospects jouw bedrijf alvast vanuit hun luie stoel. Ze reserveren de tafel of de kamer van hun keuze, checken de behandelkamers, bestellen de tas of jas uit jouw collectie of bekijken een exclusieve cliënt only-preview.

Allemaal met een simpele klik op de knop of door even met de ogen te knipperen.

En jouw bedrijf? Dat is beter vindbaar op het web.

tranquilo-hoge-raad-tourmake

Certified Google-fotograaf

Bij Tranquilo vind je een certified Google-fotograaf die niet alleen gave foto’s maar ook de opnames voor de virtuele tour maakt. De meest bekende tours zijn de streetview-tours die we direct voor jou op Google plaatsen zodat jouw online vindbaarheid verbetert.

Maar er kan nog veel meer…

Streetview, interactieve tourmake tours

Zo kun je de streetview-tour via een frame op jouw website plaatsen maar ook verrijken met meer opties. Zoals de tourmake; een verrijkte virtuele tour waarbij je waar je maar wilt een informatiepunt plaatst. Dat is een klikbare hotspot met meer informatie. Bijvoorbeeld over een jas die je verkoopt, de fles wijn die jij op de kaart hebt staan of bijzondere plekken van de locatie. Bezoekers kunnen dit lezen, delen of bestellen. Deze interactieve, virtuele tours voldoen aan Google-richtlijnen zodat je hiermee online beter vindbaar bent.

Wil jij liever een speciale rondleiding voor een beveiligde omgeving of die alleen voor een selecte groep zichtbaar is? Of  heb je aparte wensen die niet op Google maps passen? Ook daar is een oplossing voor.

Virtuele tours, voor elk bedrijf!

Een schoonheidssalon die de behandelkamers toont, een museum dat zijn vaste klanten een exclusieve preview geeft, het restaurant dat meer vertelt over de gerechten of wijnen van de nieuwe kaart of een B&B die haar bezoekers verleidt met een virtuele rondleiding door de kamers…
Of laat jouw klanten virtueel door een beursstand of interieur lopen dat jij hebt ontworpen.

De virtuele tour is er voor elk bedrijf en de mogelijkheden met de hotspots zijn vrijwel eindeloos. Wil je het rustig? Dan komt er een subtiel kader om het item met informatie. Wil je het in jouw huisstijl? Dan maken we van het informatie-icoontje jouw logo. En heb je heel veel informatie te delen? Dan voegen we een menu toe zodat navigeren sneller wordt.

Tours met VR-brillen

Een virtuele tour is al gaaf, maar het kan nog gaver… Zo is de tour ook compatible met alle vr-brillen en Google cardboard waarin een telefoon geplaatst kan worden zodat het als een vr-bril werkt.

Met zo’n bril bekijkt én beleeft de (potentiële) klant jouw zaak alsof hij er zelf loopt. En door even met de ogen te focussen op een hotspot ‘plopt’ het informatiescherm open.

tranquilo-bekijk-de-virtuele-tour-met-een-vr-bril

Meer weten over virtuele tours?

Duizelen alle termen je een beetje? Klik hier voor een uitleg. Òf neem meteen contact met ons op! Bij Tranquilo helpen we je van het eerste idee tot en met de uiteindelijke uitvoering. Presenteer je jouw bedrijf met een virtuele tour en neem een voorsprong op je concurrenten. Bekijk in ons portfolio een van de vele tours die we al gemaakt hebben.