Video

Videomarketing

Met online video’s betrek je jouw klanten bij dat wat jij doet. Of wat er bij jou gebeurt. Videomarketing is hot and happening, een essentieel onderdeel in contentmarketing. En Tranquilo helpt je daarmee.

Video’s voor online

Of het nu korte of lange video’s zijn die je zelf maakt met onze hulp of dat je het ons laat doen, wij zorgen dat je met een goede video jezelf online beter presenteert. Of dat je met bijvoorbeeld livestreaming klanten aan je bindt doordat je letterlijk constant met ze in contact bent en ze op de hoogte houdt. Met Tranquilo schiet je qua videomarketing dus eigenlijk gewoon altijd raak.

Wat we doen met video…

We doen dus alles op het gebied van video, maar dat klinkt vaag. Dus om je wel een goede indruk te geven waarvoor je ons kunt bellen sommen we het even voor je op:

Webvideo

Elke video die je nu ziet komt van het web. Dus of je nu een presentatievideo, bedrijfsfilm, trainingsfilm nodig hebt. Het eindresultaat is 9 van 10 keer te zien op het web in welke vorm dan ook. Als je een eenmalige, grotere video nodig hebt, bijvoorbeeld een bedrijfsfilm, trainingsfilm of productvideo. Van het eerste idee tot de laatste editronde regelen wij het voor je. Als content creator bedenken wij een verfrissend of uniek concept waarmee je jouw doel bereikt.

Zelf doen?

Als je zelf regelmatig een video online wilt zetten omdat dat beter binnen jouw budget past of omdat je direct iets wilt filmen en online posten. Dan regelen wij voor jou een YouTube-kanaal en een format waarmee jij zelf binnen jouw huisstijl goede video’s maakt. Tuurlijk zijn wij er ook voor de puntjes op de i, het green screen, de voice-over en de adviezen. Maar wil jij het zelf doen, dan zorgen wij dat je dat kunt.

3D-animatie

Voor de laatste technieken in videoland kun je bij ons terecht. Bijvoorbeeld 3D-animatie of catchy leaders en intro’s om jouw producten of processen heel anders te visualiseren. Video met net wat meer dus, maar wel voor veel meer effect.

HD-livestreaming of timelapse

En heeft live jouw voorkeur? Dan kies je bij ons voor live video. Om met HD-live webcamstreaming een bijzondere gebeurtenis of aparte locatie via internet te delen met veel kijkers tegelijk. Of breng via een timelapse video een lang proces versneld in beeld. Voor live video brengen wij de webcams aan en creëren een apart kanaal om het 24/7 via de site of Youtube te delen. De beelden van de webcams kunnen we ook verwerken tot een korte video (timelapse), of maken het geschikt voor beveiliging en observatie.

Kennismaken?

De mogelijkheden met video zijn eindeloos maar niet elke toepassing past bij jouw doel en jouw bedrijf. Wat dan wel het meest geschikt is? Daar gaan we graag met je over in gesprek. Zullen we eens kennismaken om verder te praten over video en videomarketing? Bel of mail ons, of laat ons jou bellen. Net zo makkelijk.