Effectieve websites

Foto, video, teksten of social media heeft niet zoveel zin als er geen website is waar al het verkeer naartoe geleid wordt. Maar dan wel een website die meer is dan een online visitekaartje, want daar zijn er al genoeg van. Bij Tranquilo gaan we ervan uit dat een website geld moet opleveren. En ja, het moet er zeker ook mooi uitzien, maar niet ten koste van de effectiviteit.

Pallet van webdiensten

Om een effectieve website te maken én de site effectief te houden is er meer nodig dan wat html-codes schrijven. Het omvat een heel pallet van diensten, webontwikkeling noemen we dat. Omdat het web nooit uitontwikkeld is en een goede site dus ook altijd in beweging is. En voor dat hele pakket kun je bij ons terecht, of voor een deel. Net wat jij nodig hebt.

Webdesign

De vormgeving van jouw website conform de huisstijl, passend bij jouw logo of geschikt voor het doel. Zeg het maar en wij ontwerpen het. En heb je geen idee? Dan verrassen wij je met onze creativiteit.

SEO Advies

Een mooie en effectieve site is alleen interessant als er ook bezoekers op komen. Daarom helpen wij jou met de online vindbaarheid van jouw site; SEO dus of zoekmachineoptimalisatie. Door teksten te schrijven waarbij we rekening houden met de juiste zoekwoorden en de algoritmes van de zoekmachines. Maar ook met SEO Advies waarmee we jouw site grondig doorlopen en de site vervolgens gefaseerd wordt verbeterd. Het SEO Advies bestaat onder meer uit:

  • Review van de site op meer dan 150 punten
  • Content tips
  • Inrichting van SEO-tools
  • Zoekwoordenonderzoek
  • Rapportages en analyse
  • Concurrentieonderzoek

Hosting

Heb jij al ergens de hosting geregeld? Dan doen wij niet moeilijk. We ontwikkelen jouw nieuwe site op onze eigen server en zetten het dan voor je over. En wil je jouw website wel door ons laten hosten? Een excellent choice! Want onze servers zijn optimaal ingericht, voor jou en natuurlijk ook voor onszelf. En doordat we je niet met 100 andere klanten op dezelfde server zetten, garanderen we je ook nog eens een superperformance.

Beheer

We hebben het al eerder gezegd; websites en het internet zijn constant in ontwikkeling. En daarom werken wij met WordPress. Waarom? Omdat we weten dat jij graag zelf content toevoegt op jouw site of wijzigingen wilt kunnen aanbrengen. WordPress is daar heel geschikt voor. Wij helpen je graag door onze kennis over WordPress met je te delen zodat je jouw site zelf kunt bijhouden. Maar misschien ben je wel te druk en laat je het beheer liever aan ons over. Ook geen punt.

Training & Educatie

Hoeveel wij ook voor jou doen en hoeveel wij ook voor jou willen doen, we willen ook dat je het zelf kunt. Daarom geven we altijd een training en instructie als we een website opleveren. Zodat je het lekker zelf kunt bijhouden, of samen met ons. Maar als je het zelf wilt doen, dan kun je dat. Handig toch?

Meer weten over webontwikkeling?

Of je nu al een website hebt of niet, een hele andere site wilt of slechts een paar landingspagina’s erbij voor een nieuwe actie, wij denken graag met je mee. Bel of mail ons en laten we samen eens verder praten over webontwikkeling voor jou.