Interieurfotografie en fotografie voor standbouw

Als interieurarchitect of standbouwer wil je de wereld jouw werk tonen, maar dat is niet altijd even gemakkelijk. Het beste resultaat ervaar je immers door er zelf te zijn… Tenzij je echt heel goede foto’s laat maken. En die foto’s maakt de fotograaf van Tranquilo; een certified Google-fotograaf die gespecialiseerd is in interieurfotografie. Hij laat anderen jouw werk ervaren alsof ze er zelf zijn, en zorgt er ook nog voor dat die foto’s van jouw werk op Google maps komen. Dubbel handig dus!

Focus voor een goed portfolio

Een goede interieurfotograaf weet waar de focus op moet komen; zowel het detail als het overzicht wordt in beeld gebracht. Met het juiste licht, de beste hoek en kennis van zaken komen er zo interieurfoto’s die je met trots aan jouw portfolio toevoegt. Want dat eerdere werk, dat is waar je het in jouw branche vaak van moet hebben.

Jouw signatuur in beeld, ook bij Google

Jouw klanten zoeken vaak de architect waarvan eerdere projecten ze aanspreken. Iedereen heeft tenslotte zijn eigen signatuur. En die signatuur brengen wij voor jou in beeld, en we zetten je ermee op de kaart. Want als Google-fotograaf zorgen we dat je met die foto’s ook nog eens beter vindbaar bent en op Google maps geplaatst wordt.

Virtuele tour door jouw interieur

Bij het interieur dat jij ontworpen hebt, heb je natuurlijk een verhaal te vertellen. Waarom koos je die stof, die kleuren, dat concept? Waar komen die tafels vandaan, dat hout en hoe zijn de lampen gemaakt? Met een virtuele, interactieve tour vertel je dat heel gemakkelijk online.

Zo’n tour maken wij voor je als een video die we verrijken met klikbare hotspots; informatiepunten die jij zelf bepaalt en waar je relevante informatie deelt. Zoals details over de trap, achtergrondinformatie over de vloer of raamdecoratie. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar als je meer wilt weten vertellen wij je ze graag allemaal!

Online door de virtuele beursstand lopen

Bij standbouw wordt vaak maanden aan een mooie stand gewerkt; van idee en ontwerp tot realisatie zit er veel tijd en creativiteit in. En na de beurs verdwijnt het als de bekende sneeuw voor de zon. De foto’s blijven en met goede interieurfoto’s heb je daarmee een uitstekend portfolio. Maar hoe gaaf is het als jij jouw prospects online door jouw stands laat lopen? Het kan met de virtuele tours die wij voor je maken. En wil je die tours verrijken met extra informatie? Dan zetten we er klikbare hotspots in waarvan een infoscherm verschijnt als er even naar gekeken wordt. Al onze virtuele tours zijn compatible met VR-brillen die je zo maakt met een Google cardboard en een smartphone.

Fotografie en virtuele tours voor interieurs en standbouw

Kent jouw creativiteit in interieurarchitectuur of standbouw geen grenzen? Die van ons ook niet als het op fotografie en online presentatie aankomt. We helpen je graag jouw werk online zichtbaar te maken zodat jij beter gevonden wordt. Dat doen we ook al voor deze klanten. Nieuwsgierig naar meer? Laten we dan eens kennismaken!