Zelf doen? Prima!

Bij onze klanten zien we steeds vaker de wens om veel zelf te regelen. Omdat dat qua kosten beter uitkomt, of omdat het gewoon sneller werkt om het zelf te doen. Wij snappen dat niet alleen, wij stimuleren dat ook. Want als we de basis goed geregeld hebben, vinden we het alleen maar leuk als je er zelf mee aan de gang gaat.

Kennis delen voor een beter resultaat

Wil jij een YouTube-kanaal starten en jouw klanten wekelijks informeren met video? Dan kun je dat natuurlijk goed zelf doen. Mits je weet hoe. En dus delen wij onze kennis met je. Net als dat je zelf productfoto’s voor jouw webshop wilt maken of jouw website zelf wilt onderhouden. Wij delen onze knowhow via training en educatie en leveren je de input en middelen om het zelf echt goed te kunnen doen.

Of toch uitbesteden? Ook goed

Natuurlijk zijn er altijd werkzaamheden die je blijft uitbesteden. Tijdgebrek, te complex of gewoon geen zin in. Wat jouw reden ook is, wij vinden dat prima. Het zorgt voor een mooie balans in de samenwerking tussen jou en Tranquilo. En hoe meer jij dat doet wat je graag doet, des te meer tijd jij hebt voor jouw bedrijf. En dat zorgt voor meer rendement. De honger naar meer is er altijd bij elke ondernemer. En door allebei te doen waar we goed in zijn, helpen we elkaar beter te worden. Een prima basis voor een langdurige samenwerking wat ons betreft.

Interesse in een flexibele samenwerking? Neem dan contact op

Wil jij ook een flexibele samenwerking waarin effectiviteit en rendement voor allebei voorop staat? Dan moeten we echt eens samen praten. Want dat is precies wat wij onze klanten aanbieden. Wij zitten er klaar voor. Neem jij contact met ons op?