Fotografie die raakt

Foto’s die meer zeggen dan we in 1.000 woorden kunnen beschrijven. Die foto’s maken wij. Van interieurs en producten. Maar ook in hele reportages. Omdat je daarmee zichtbaar maakt wat je doet. Online, in print, op beurzen, in displays of waar dan ook. Met een stijl die we niet zo goed zelf kunnen omschrijven maar waarmee we wel onze klanten raken.

Fotografie voor elke branche

Onze fotografen zijn ervaren in vele branches. Van hotels en spa’s tot schoonheidscentra, bars, kappers, sportscholen en meer. Overal zien we net die bijzondere hoek, een unieke lichtinval en dat ene detail dat vastgelegd moet worden. Of we pakken juist het hele plaatje. Wat we precies gaan doen valt nooit te voorspellen. Maar het eindresultaat wel. Gewoon heel erg goed. Precies zoals het moet dus.

google-streetview-op-alle-typen-devices

Google Street View | Trusted fotografie

Een bijzondere fotografie is ook de 360-graden fotografie. Als gecertificeerde Google vertrouwde-fotografen maken wij panoramafoto’s bij jou op de zaak en plaatsen het voor je op Google Maps, Google+ en in Google Zoeken. Hiervoor gebruiken we de bekende Streetview Technologie.

Jouw klanten krijgen vanuit hun luie stoel een rondleiding door jouw zaak. Letterlijk. En je bent nog beter vindbaar in Google ook.

Bedrijfsfotografie

Productfotografie

Interieurfotografie

Google Streetview

Ook vindbaar online met goede foto’s? Neem contact op!

Tranquilo is de one stop shop. En daar hoort fotografie vaak ook bij. Kies je voor ons, dan regelen wij het voor je. En met onze ervaring in Google regelen we meteen de online presence ook goed. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op. Dan delen we meteen onze invalshoeken met je.