Social Media

Social Media voor bedrijven

Social Media alleen voor de fun, vrienden en followers? Dacht het niet! Social Media is geen hype maar here to stay, ook voor bedrijven. Behalve dat het interessant is voor de online vindbaarheid, is het ook een heel lucratieve manier om met nieuwe klanten in contact te komen en in contact te blijven. Als je het tenminste goed doet. En wij weten hoe.

Social Media-expert

Tranquilo is een Social Media-expert. Van strategie tot uitvoering en van advies tot over de schouder meekijken. Wij helpen. Punt. Dus wil jij niet alleen meer met Social Media maar vooral meer winst uit Social Media? Dan is Tranquilo jouw man. Of vrouw, maar dat zijn details.

Van Social Mediastrategie tot contentmanagement

Met een goede social strategie zetten we Social Media zo in dat het past bij jouw bedrijf. We schrijven, maken en managen de content voor je, zetten de Social Mediakanalen op en begeleiden en trainen je om de kanalen ook zelf te onderhouden. En natuurlijk analyseren we de resultaten van jouw Social Media-inzet. Zodat je ook ziet wat het voor je doet en wat het je oplevert.

Persoonlijk contact? Laten we dan kennismaken!

Met Social Media helpen we je aan een grotere naamsbekendheid, meer omzet en een beter bereik van nieuwe en bestaande klanten. Als je wilt doen we het voor je of we helpen je het zelf te doen nadat we het goed hebben opgezet. Als gecertificeerd Hootsuite Professional staat het team van Tranquilo voor je klaar. Vind je dat leuk? Laten we daar dan eens verder over praten, persoonlijk. Want dat sociale contact waarderen we ook nog steeds ;-).

Tranquilo is Hootsuite Professional