Streetview en interactieve tours voor B&B’s

Heb jij een hotel of Bed & Breakfast, dan wil je natuurlijk goed gevonden worden door al jouw toekomstige bezoekers. Dat kan met een goede website maar dat gaat nog beter met Google Streetview én de interactieve tour door jouw hotel/ B&B. Bovendien maak je het voor jouw gasten zo wel heel aantrekkelijk om snel bij jou een kamer te boeken!!

Google Streetview trusted voor jouw Hotel of Bed & Breakfast

Als er een branche is waar de bezoekers graag vooraf al een kijkje willen nemen, dan is het wel in de recreatie en horeca. Ze willen er immers de nacht doorbrengen of een hapje eten en zijn dan heel nieuwsgierig naar hoe jouw bedrijf eruit ziet. Dat kan met Google streetview trusted, ideaal om jouw hotel of B&B dichtbij jouw doelgroep te brengen!

Streepje voor bij Google

Bij Tranquilo regelen we dat voor je; die Streetview-opname en gelijk ook de aanmelding van jouw site bij Google. Gewoon, omdat de fotograaf van Tranquilo een certified Google-fotograaf is. Dan heb je dus een streepje voor bij Google, en dat gunnen we jou ook.

Online rondleiding door je B&B voor jouw toekomstige gasten

Behalve dat we jouw vindbaarheid verbeteren met die Streetview-tour, kunnen we ook een interactieve tour van jouw B&B maken. Een online rondleiding dus door de Bed & Breakfast zodat de toekomstige gasten precies weten wat ze kunnen verwachten en zelfs de kamer van hun voorkeur kunnen uitkiezen. Zo’n interactieve tour kan bovendien ook verrijkt worden. Dat maakt het voor de bezoeker helemaal makkelijk, want die kan dan met een muisklik van de ene naar de andere kamer gaan.

Kijken – Klikken – Boeken

Natuurlijk zijn foto’s onmisbaar op jouw site, maar een mooie rondleiding alsof je zelf al door de B&B loopt, dat geeft de bezoeker natuurlijk een echt realistische indruk. Ze zien de kamers en het uitzicht alsof ze er zelf al zijn! En dat is wel zo gunstig, want als het ze bevalt is een boeking nog maar een muisklik weg. In de tour plaatsen we namelijk handige informatiepunten waarmee ze snel naar de website of hotelbooker kunnen om de boeking te maken. Kijk-klik-boek, zo simpel als dat!

Ook met handig menu, voor hotels of grotere B&B’s

Zo’n interactieve tour is ideaal voor B&B’s maar ook een hotel met meerdere verdiepingen kan zich heel goed op deze manier online voorstellen aan haar toekomstige gasten. Het virtueel rondlopen maken we dan nog gemakkelijker met een handig menu. Het navigeren door het hotel, of door een grote Bed & Breakfast natuurlijk, is dan nog eenvoudiger waardoor die mooie kamer of dat supergave uitzicht nog sneller gevonden wordt.

Gemaakt door vakmensen

Een interactieve tour klinkt misschien ingewikkeld, maar voor onze vakmensen is het dagelijkse kost. Met high-end apparatuur en een oog voor detail maken ze in een paar uur de opname waarbij zorgvuldig rekening wordt gehouden met de aanwezige bezoekers. Vervolgens wordt de opname bewerkt, aangevuld met de nodige informatie voor de klikbare hotspots en voorzien van de gewenste linkjes naar de site. Zo staat de tour al snel klaar om na jouw akkoord te uploaden op de site.

Ook een virtuele tour van jouw hotel of B&B?

Wil jij ook jouw toekomstige gasten nu al met de bijzondere details van jouw B&B of hotel laten kennismaken? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag met je wat we voor je kunnen doen.