Fotografie voor websites, ook responsive

Een website zonder foto’s bestaat niet. Maar niet elke foto is goed voor een website; ze moeten direct overtuigend zijn, een goede indruk geven en de wow-factor hebben. Die foto’s maakt Tranquilo, en daarbij houden we ook nog rekening met alle andere factoren van het internet. Onze fotograaf is tenslotte niet voor niets een certified Google-fotograaf…

Online goed geregeld

Natuurlijk kun je zelf de website maken, dat lijkt vaak voordeliger dan alles uitbesteden. Maar wordt het ook net zo goed? En is het echt voordeliger als je alle extra plugins en de vele uren die het je kost meerekent? Als one-stop-shop helpen wij onze klanten het online goed te regelen. Door het voor ze te doen of door ze te helpen het zelf te doen nadat een solide basis is neergezet.

Compleet pakket of losse onderdelen

Bij Tranquilo bieden we een compleet online pakket maar kun je ook de losse onderdelen afnemen. Bijvoorbeeld als de website al staat, goed in elkaar zit en prima gevonden wordt maar de foto’s nog niet in orde zijn. Dan schakel je ons in voor de websitefotografie.

Fotografiepakketten zodat het jou past

Met verschillende fotografiepakketten kies je bij ons precies dat wat bij jou past. Bijvoorbeeld omdat je enkel foto’s nodig hebt voor een paar sliders op de homepage of voor de medewerkers op de ‘over ons’-pagina. Je laat ons de lay-out van de site zien en wij stemmen de foto’s daarop af. En wil je een totaalconcept in beeld? Dan werken wij een consistente look & feel voor je uit in de fotografie zodat de website precies laat zien wie je bent en wat je doet in lijn met jouw huisstijl.

Maak je website compleet met goede foto’s!

Fotografiepakketten voor elke website

Starter

499

1 dagdeel fotografie
inclusief nabewerking
web-ready aangeleverd

Compleet

799

2 dagdelen fotografie
inclusief nabewerking
web-ready aangeleverd
foto’s in social media formaat
originele foto’s

Pro

1.099

3 dagdelen fotografie
inclusief nabewerking
web-ready aangeleverd
foto’s in social media formaat
originele foto’s

tranquilo-fotografie-voor-websites-voordelig

Vakman voor een perfecte eerste indruk online

De fotograaf van Tranquilo is een echte vakman die weet met welke foto’s je scoort. Foto’s die de setting creëren waarmee je opvalt, waarmee de nuances in beeld worden gebracht en voor de perfecte eerste online indruk zorgen. Van goede foto’s van de zaak zelf tot scherpe detailfoto’s en aansprekende actiefoto’s, wij regelen het voor je.

Betere website met responsive fotografie

Responsive fotografie is heel belangrijk voor websites maar de meeste online foto’s zijn hier nog niet geschikt voor. Wij houden daar wel rekening mee en zorgen dat de foto’s die jij van ons aangeleverd krijgt, geschikt zijn voor multidevices. Ofwel, ze zijn in de juiste verhouding te zien op een laptop, tablet of smartphone. Niet te zwaar maar wel superscherp. Dat is fijn voor de bezoeker van jouw site, en dat vindt Google ook weer prettig.

Kom je voor onze camera?

Geef jij aan wat jij voor fotografie wenst en wat jouw budget is, dan geven wij aan wat we voor jou kunnen doen. Of kijk naar de pakketprijzen en kies uit wat jou past. De fotografie voor websites regelen we altijd op korte termijn en wordt in een halve of hele dag uitgevoerd. Als je meer wilt weten hoef je alleen maar contact met ons op te nemen. Zien we je dan snel voor onze camera?