Wie we zijn?

Tja, wie zijn we eigenlijk niet… Tranquilo bestaat uit echte online specialisten. Zodat we jou altijd de beste oplossing kunnen bieden. De juiste man op de juiste plek, of vrouw. Want die staan ook hun mannetje in ons team:

Marcel
MarcelProducent, fotograaf en videoman
Video’s en foto’s waar klanten blij van worden, daar wordt Marcel weer blij van. Of van een foto als double-spread in een magazine, en van supertevreden klanten die hem vragen welke gin hij het liefste drinkt……
Wil je zeker weten dat het goed komt? Dan bel je Marcel.
Hamish
HamishPixel & Photoshop-goeroe, fotograaf
Kunst van pixels, dat maakt Hamish. Zo maakt hij mooie foto’s nog mooier. Met digitale fotografie, retoucheren en Photoshop.

En wil je iets in 3D? Dan kun je hem ook bellen.

Tom
TomSEO specialist & webdeveloper
Tom maakt van een website een klantenmagneet. Omdat hij weet hoe SEO werkt, de techniek beheerst, in WordPress bouwt en alle ontwikkelingen op de voet volgt.

Tom bel je voor een storing, een update of gewoon voor zijn unieke telefoonstem. En voor Javaanse Saoto mag dat zelfs ’s nachts.

Jolanda
JolandaSEO en online tekstschrijver
Zoekwoorden zo aan elkaar knopen dat de tekst nog steeds fijn leest én gevonden wordt. Dat zijn de creatieve uitdagingen waar Jolanda graag haar vingers voor op het toetsenbord zet.

Met flinke koppen thee laat ze de inspiratie borrelen en de toetsen rammelen voor webteksten en blogs.

Ammar
AmmarIllustratie- & animatieartiest
Hij maakt unieke, frisse, leuke of juist sinistere illustraties bij (strip)boeken, commercials, webcomics, huisstijlen en zelfs kindermusicals.

Voor coole projecten slijpt Ammar z’n pennen en potloden en tovert tekeningen op maat. Tja, je bent tekenaarsleerling bij een Disney-artist geweest of niet.

Elianne
ElianneSocial Media & Hootsuite specialist
Ons Spaanssprekend zonnetje in huis, of eigenlijk uit Spanje, Twittert, Facebookt en Linkt dat het een lieve lust is.

En wil jij andere social media inzetten? Dan is dat voor Elianne geen probleem. Als Hootsuite-professional regelt ze het voor je. Wil je actie, reactie én analyse, dan is zij jouw vrouw.

Michel
MichelDesigner & Ontwerper
Van een logo’tje tot een compleet campagneconcept. Zet Michel achter de knoppen en met Illustrator, Photoshop of InDesign denkt hij en werkt hij het uit.

Michel is zo’n iemand voor wie enkel het resultaat telt. Dat moet goed zijn en dat is wat hij graag doet. Zo simpel als dat.

Bart
BartMuziek- en Sounddesigner
Voor concepten die ook echt goed klinken schakelen we Bart in. Hij is dé man voor muziek in reclame, films, theater- of popproducties en (kinder)musicals.

Als architect verbindt hij de juiste mensen aan elkaar als in een, zeg maar, welluidend orkest.

Bas
BasSenior programmeur
Achter elke mooie website staat een techniek die het design online doet stralen. Bas is de man die voor als onze creaties de juiste technische oplossingen bedenkt.

Technische puzzels oplossen vindt hij eigenlijk gewoon het leukste, daar mag hij altijd voor gebeld worden. Of als hij jarig is…